Natuur 
(Mallorca)


19 03 11 18:43 by
WAKKER WORDEN, WAKKER WORDEN!
’s Nachts rond half 2 recht op in bed! Een paar man kwamen net uit de kroeg die ik eerder had verlaten. Ik was moe, nog last van de hongerklop van maandag denk ik. Wat een belachelijk tijdstip op de verjaardag van Johan om iemand wakker te maken! Maargoed, ik had waarschijnlijk hetzelfde gedaan als ik wel langer was gebleven en een ander lag al in bed.

Vandaag op de planning: ‘een rustdag’. Dat betekend met z’n allen de benen “los” fietsen richting Sta Ponça. Kom je ineens een pukkeltje tegen van ik schat 500 meter lang. Dus grote plaat erop en stampen. Blijkt het een helling te zijn van 14%!!
Ko, Mark en Jos zijn ook aan het klimmen. De Major. Het is de hoogste berg van het eiland. Zelf had ik er ook wel oren naar, maar als we donderdag en vrijdag nog lekker mee wilden fietsen was het beter van niet. Donderdag werd een naar ons aangepaste route met extra veel hoogtemeters! Dit liet Peter de begeleider in ieder geval zien op een programma dat leek op een soort van google earth in 3D.

In Sta Ponça waren de vogels (Het is triest gesteld met mijn kennis van vogels. Ik kan een serieuze poging doen om het merk van de vogels te noteren, maar misschien zet ik mij daarmee erg voor schut. Ik hou het daarom maar op vogels) druk met het nestelen (en alles wat daar bij hoort). Theo zei dat het zo mooi schoon was. Je ziet nergens geen vogelpoep. Als je op het brugpad loopt met al die kraaien, daar is het gewoon wit van de poep! En hij had gelijk. Helemaal niets. Waar zouden ze toch schijten?

Na wat foto’s te hebben gemaakt van de flora en fauna gingen we snel richting terras. De zon begon aardig door te breken! Verderop lag een terras met uitzicht op zee. Daar maar even wat eten. Terwijl we daar heen fietsen bedacht ik me nog dat je op de fiets zoveel van het eiland ziet. Zo zie je bijvoorbeeld ook waar de vogels schijten. Nog niet op het terras beland of ik werd namelijk ondergescheten op mijn helm, en arm en been door die beesten.
Geweldige natuur daar op Mallorca!

72,05 km gefietst.

He damn ik dacht er staat wel een verhaal op van het concert van zaterdag maar helaas. Kan nog wel wat info gebruiken om eventuele gaten op te vullen :D weet nog wel dat het erg gezellig was ondanks de kut set list van millencolin
Pennywafel - 27 04 11 - 15:19

@Pennywafel:
Haha! als ik mijn BOB-cola-buik ga zou vergelijken met jou bierconsumptie (we liepen gelijk op) en die hoeveelheid weer betrek op mijn geheugen bij die liters dan heb ik nog heel wat te vertellen haha!

Maar het was inderdaad kei gezellig. en die kut setlist was in het begin. dus het kan kloppen dat je dat nog weet.

Daarna de oldies! Toen werd mij vanalles in de handen gedrukt (knip, sleutels en telefoon) en toen ging jij met Marijn de pit in. Daar is beeld materiaal van (omdat dat high-tech ding niet op toetsenblokering ging kan er meer beeldmateriaal zijn van dingen waarvan het niet de bedoeling was. Toen was Rob nog met een rasta-vrouw aan het praten, die er ook geen eind aan kon brei-en dus toen hebben we maar weer wat gedronken.

En zondag? zondag was ik de snoeppapiertjes aan het rapen haha!

(begint het je (weer) te dagen?)
KoelkasT () (URL) - 29 04 11 - 22:38

@KoelkasT
Ow ja sorry nog van de chips in de auto ik wou hem eerst toch maar niet los maken maar toen kwam Rob en werd het een tering bende.
En de terug weg weet ik ook nog dat het iets minder gezellig was omdat er zo’n lul in de auto de hele tijd zat te bellen haha.
En die high tech telefoon van mij kun je heel simpel op de toetsenblokering zetten door 1 keer op het rechter knopje te drukken en dat lukt jou zelfs niet met je nuchtere cola buik:D.

Geloof dat ik het meeste nog wel weet haha
Pennywafel - 02 05 11 - 10:48

@pennywafel:haha ja, er was iemand alles behalve kortaf aan de telefoon, om te testen of de belminuten inderdaad zoveel was.
koelkasT - 09 05 11 - 12:46

http://vr9onlinesale.com/ ,
viagra () (URL) - 15 09 16 - 10:39

Howdy! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?
George () (URL) - 26 10 16 - 10:56

This kind of game gives a real experience of building a
Daniel () (URL) - 15 12 16 - 11:49

Hi there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a marvellous job!
William () (URL) - 03 03 17 - 10:07


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: Emoticons / Textile


( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.